Afhaalautomaat
Geachte heer, mevrouw,
Wij zijn blij u te melden dat u sinds kort uw medicijnen kunt ophalen via onze afhaalautomaat aan de buitenkant van de apotheek. Dit kunt u dag en nacht doen en de hele week door.

Zodra uw recept is verwerkt wordt deze in de automaat gezet. U krijgt een SMS-bericht of een email bericht met de afhaalcode. Voor het ophalen moet u naast de afhaalcode ook de dag en maand van uw geboortedatum invoeren (bv u bent geboren op 7 september 1976 dan moet u 0709 invoeren).
U heeft 2 dagen de tijd om de medicijnen op te halen, daarna wordt het weer uit de automaat gehaald en kunt u het bij de balie ophalen. Omdat we drukte aan de balie willen voorkomen, verzoeken we u vriendelijk de medicijnen zo snel mogelijk uit de automaat te halen. Zo helpen we elkaar een besmetting met corona te voorkomen door drukte aan de balie. Indien u aan de balie komt, denkt u eraan een mondkapje te dragen!
Wilt u de afhaalcode per SMS-bericht krijgen, stuur ons dan uw mobiele telefoonnummer.


Stuur deze informatie terug naar team@apotheekgagelhof.nl (bij voorkeur!) of lever deze in aan de balie of via de assistente.

Zie deze video voor de werkwijze van de afhaalautomaat.
https://www.youtube.com/watch?v=7YZMHJITd0Q
met vriendelijke groet,
Team Apotheek Gagelhof
Tel: 0302612516
Website: www.apotheekgagelhof.nl
Email: team@apotheekgagelhof.nl
Whatsapp: 0302612516